GOOGLE ADS KAMPANJA

KAKO FUNKCIONIŠE GOOGLE ADS KAMPANJA

Kao najveći servis za pretraživanje Interneta, Google nudi mogućnost plaćenog oglašavanja preko Google Ads kampanje koja je sigurno jedna od najefikasnijih marketinških sredstava za oglašavanje.

Google Ads kampanja predstavlja ciljano oglašavanje na Google-u i mreži partnerskih web stranica, koje omogućava oglašavaču da definiše ključne reči i fraze za koje želi da se pozicionira na prvoj strani Google pretrage. Na primer, kompanija koja renta vozila u Sarajevu,sigurno želi da bude odlično pozicionirana na Google-u kada određeni korisnik Interneta unese ključnu frazu “rent a car Sarajevo” u Google pretragu.

Dakle, Google Ads kampanja predstavlja ciljano oglašavanje na Google-u koje omogućava korisniku da definiše ključne reči za koje želi da se pojavi u Google pretrazi.

KAKO VODIMO VAŠU GOOGLE ADS KAMPANJU?

Mi otvaramo Google Ads nalog za vođenje vaše kampanje i zatim kreiramo vaše Google Ads oglase.

Reklamna kampanja na Google-u se kreira na bazi analize online tržišta, konkurencije i ključnih reči. Mi tražimo odgovarajuće ključne reči i fraze za vašu Google Ads kampanju

Ključne reči i fraze koje su vezane za vaš biznis na bazi kojih želite da privučete potencijalne potrošače ili kupce, predstavljaju jedan od najznačajnih faktora kod realizacije Google Ads kampanje. Svakog dana na Google-u se pretražuje na hiljade ključnih reči vezanih za vaš biznis. Za uspešno vođenje Google Ads kampanje prvo je potrebno da se pronađu odgovarajuće ključne reči i fraze koje se traže na Internetu, a koje se odnose na vaš biznis.

Mi znamo šta online posetioci traže

Naš cilj je da usmjerimo što veći broj online posjetilaca na vašu web stranicu i to onih koji na Google-u traže ključne reči i fraze koje se podudaraju sa vašim biznisom. Preko Google Ads platforme mi uvijek možemo da vidimo šta online posjetioci traže.

KAKO MOŽETE DA DOĐETE DO NOVIH KUPACA I KLIJENATA PREKO GOOGLE ADS KAMPANJE?

Google Ads kampanje koje nudimo, usmjerene su na precizno targetirano tražište
Google-ovu bazu podataka čini preko 40 milijardi Web stranica. U okviru svoje mreže i baze podataka, Google nudi mogućnost reklamiranja na odabranim web stranicama i portalima, blogovima i ostalim partnerima ove kompanije.

Pravilnim odabirom ključnih reči i fraza, cijene klika i drugih podešavanja u Google Ads kampanji, mi smo u stanju da Google Ads kampanju usmjerimo na precizno targetirano tržište.

Mi ćemo pronaći potencijalne kupce ili potrošače za vas

Koristeći alate koje Google nudi, mi u svakom momentu pratimo Google Ads kampanju i usmjeravamo je na pravo tržište i ka potencijalnim kupcima ili potrošačima.

KOLIKO JE POTREBNO ULOŽITI NOVCA U GOOGLE ADS KAMPANJU I KOJA JE CIJENA PO KLIKU?

Google nije odredio minimum ulaganja u Goole Ads kampanju na dnevnom nivou.

Ne postoji minimum novca koji možete uložiti u Google Ads kampanju. Minimum ulaganja određujete sami. U Google Ads kampanju možete uložiti i samo 10 KM.

Što se cijene po kliku tiče, ne postoji preporučena cijena klika za oglašavanje na Google-u, već ona zavisi od aktivnosti konkurencije, kvaliteta vođenja kampanje i kvaliteta web stranice na koji je usmerena kampanja. Cijena po kliku može da varira od 0,01KM do 20KM po kliku.

Cijene naših usluga su pristupačne.

Cijene naših usluga zavise od broja Google Ads kampanja koje vodimo za vas i od potrebe da se kampanje prate i mijenjaju na dnevnom nivou. Na primer, kod turističkih agencija, Google Ads oglasi se mijenjaju, prate i prilagođavaju nekoliko puta u toku dana, tako da je u tom slučaju vođenje kampanje skuplje.
Ako koristite naše usluge, bićete uvek na prvoj stranici Google pretrage

KONTAKTIRAJTE NAS

Maglajska 1
71000 Sarajevo
+387 61 548 800
info@promedia.ba